LeerSamen

Training en begeleiding

Wij begeleiden schoolteams met vragen waar zij mee worstelen. Dat kan op allerlei gebieden zijn. Samen met de opdrachtgever en het team verkennen we eerst waar de schoen wringt en hoe we dat het beste kunnen verbeteren. Dan stellen wij een plan op en gaan dat uitvoeren. Wij zorgen voor een transparante werkwijze op de werkvloer en voor een duidelijke terugkoppeling naar de opdrachtgever.

Daarnaast bieden wij een aantal trainingen aan. Die zijn alleen bedoeld voor teams: individuele scholing biedt ons inziens vaak te weinig meerwaarde voor een heel team. Wij hebben teamtrainingen op het gebied van:

  • ‘De juf en de loodgieter’: iedereen kan precies vertellen wat een goede loodgieter is. Vanuit dat gegeven kijken we naar wat professionaliteit op onze school is: wat verstaan we daaronder? Welk gedrag hoort daarbij? Hoe is het nu op onze school? Wat moet er verbeterd worden? Hoe doe je dat?
  • ‘Meeste stemmen gelden niet’ : duurzame besluiten nemen met het hele team, die gedragen worden en waar iedereen zich aan verbindt. Iedereen? Kan dat? Ja, dat kan!

Over ons

renecc81e
Renée Rövekamp 06-31975930

Renée is positief ingesteld en duidelijk. Zij rondt zaken af, waarbij ze altijd de grote lijnen in het oog houdt. Ze koppelt empathie aan resultaatgerichtheid en verliest daarbij nooit de mens uit het oog. Motto: ‘Van ego naar lego’.

IMG_0723-3
John van Bemmelen 06-52000093

John kan zich snel inwerken in een nieuwe situatie, is analytisch ingesteld en kan zonder oordeel het gesprek aangaan. Hij is altijd gericht op verbetering en doet dat met een grote dosis humor en relativering, waarbij werkplezier hand in hand gaat met resultaatgericht werken.

Renée en John hebben beiden ervaring zowel in PO als in VO.