LeerSamen

renecc81e
Renée Rövekamp 06-31975930

Ik zie het als mijn doel om mensen te helpen hun eigen oplossingen te bedenken. Ik geloof dat ieder mens in zichzelf de oplossingen heeft voor de uitdagingen waar hij/zij mee te maken krijgt. Ik vind het boeiend om in samenspraak op zoek te gaan naar die oplossingen: jij zoekt en ik geef aanwijzingen, zodat jij sterker uit elk gesprek komt en beter in staat bent om je eigen leven vorm te geven op een bevredigende manier.

Van ego naar lego

Je kunt veel dingen alleen als mens. Maar je hebt anderen nodig. Meestal gaat dat goed en heb je familie, vrienden, geliefden om je heen en kun je elkaar helpen in moeilijke tijden.

Soms heb je iemand anders nodig. Iemand anders dan de mensen die om je heen zijn. Iemand die op een professionele manier jou verder kan helpen bij een hobbeltje, een kuil of een berg op je pad.

Niet iemand die alles beter weet, maar die wel beter weet hoe ze je verder kan helpen.

Niet iemand die geleerd is, maar wel iemand die geleerd heeft hoe ze jou kan ondersteunen.

Niet iemand die alles kan oplossen, maar die wel kan zorgen dat jij zelf dingen kunt oplossen. 

Niet iemand die ook met zichzelf bezig is, maar die er alleen voor jou is.

Door mijn jarenlange werk in het het onderwijs, waar ik in diverse rollen leerlingen en leerkrachten op allerlei manieren heb begeleid, heb ik ervaren hoe ik anderen kan helpen op hun levenspad. Inmiddels heb ik ook de opleiding ‘Allround coach’ afgerond bij Balans. Dat is een opleiding op HBO-niveau, waarmee ik geregistreerd NOBCO-coach ben.

Ik ben positief ingesteld en duidelijk. Ik rond zaken af en koppel empathie aan resultaatgerichtheid en verliest daarbij nooit de mens uit het oog.

Een WordPress.com website.

%d bloggers liken dit: