LeerSamen

renecc81e
Renée Rövekamp 06-31975930

Renée is leerkracht geweest in het basisonderwijs en in het VMBO, waar ze Nederlands en wiskunde heeft gegeven. Daarnaast is zij afdelingsleider geweest, docentbegeleider, vertrouwenspersoon , directeur van een MAVO/HAVO-school en directeur van een brede school. Inmiddels heeft zij een aantal interim-opdrachten, zowel in PO als VO, afgerond.

Renée is positief ingesteld en duidelijk. Zij rondt zaken af, waarbij ze altijd de grote lijnen in het oog houdt. Ze koppelt empathie aan resultaatgerichtheid en verliest daarbij nooit de mens uit het oog.

Motto: ‘Van ego naar lego’.

johnrond
John van Bemmelen 06-52000093

John is leerkracht geweest in het basisonderwijs en in het VMBO, waar hij Nederlands en maatschappijleer heeft gegeven. Daarnaast is hij daar afdelingsleider geweest alsmede directeur op diverse basisscholen. De laatste jaren is hij werkzaam als interim-directeur op diverse scholen in het basisonderwijs.

John kan zich snel inwerken in een nieuwe situatie, is analytisch ingesteld en kan zonder oordeel het gesprek aangaan. Hij is altijd gericht op verbetering en doet dat met een grote dosis humor en relativering, waarbij werkplezier hand in hand gaat met resultaatgericht werken.

Motto: ‘Behandel iemand zoals hij is en hij zal zo blijven; behandel iemand zoals hij kan zijn en hij zal zo worden.’

Een WordPress.com website.

%d bloggers liken dit: