Over ons

renecc81e
Renée Rövekamp 06-31975930

Renée is positief ingesteld en duidelijk. Zij rondt zaken af, waarbij ze altijd de grote lijnen in het oog houdt. Ze koppelt empathie aan resultaatgerichtheid en verliest daarbij nooit de mens uit het oog. Motto: ‘Van ego naar lego’.

IMG_0723-3
John van Bemmelen 06-52000093

John kan zich snel inwerken in een nieuwe situatie, is analytisch ingesteld en kan zonder oordeel het gesprek aangaan. Hij is altijd gericht op verbetering en doet dat met een grote dosis humor en relativering, waarbij werkplezier hand in hand gaat met resultaatgericht werken.

Renée en John hebben beiden ervaring zowel in PO als in VO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: