Training en begeleiding

Wij begeleiden schoolteams met vragen waar zij mee worstelen. Dat kan op allerlei gebieden zijn. Samen met de opdrachtgever en het team verkennen we eerst waar de schoen wringt en hoe we dat het beste kunnen verbeteren. Dan stellen wij een plan op en gaan dat uitvoeren. Wij zorgen voor een transparante werkwijze op de werkvloer en voor een duidelijke terugkoppeling naar de opdrachtgever.

Daarnaast bieden wij een aantal trainingen aan. Die zijn alleen bedoeld voor teams: individuele scholing biedt ons inziens vaak te weinig meerwaarde voor een heel team. Wij hebben teamtrainingen op het gebied van:

  • ‘De juf en de loodgieter’: iedereen kan precies vertellen wat een goede loodgieter is. Vanuit dat gegeven kijken we naar wat professionaliteit op onze school is: wat verstaan we daaronder? Welk gedrag hoort daarbij? Hoe is het nu op onze school? Wat moet er verbeterd worden? Hoe doe je dat?
  • ‘Meeste stemmen gelden niet’ : duurzame besluiten nemen met het hele team, die gedragen worden en waar iedereen zich aan verbindt. Iedereen? Kan dat? Ja, dat kan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: